Ønsketræ
23. november 2018

Hjælp os med at hjælpe udsatte børn

 

Nørreport Centret holder jul i velgørenhedens navn. Du kan hjælpe ved at opfylde et juleønske for et udsat barn i Holstebro Kommune: Tag et ønskekort fra centrets Ønsketræ og giv et gavekort.

 

For mange er julen en fortryllende tid fyldt med forkælelse, lækkerier og gaver. Et stigende antal børn i Danmark oplever dog, at julen er knapt så særlig. Flere og flere familier mangler økonomiske muligheder for at kunne gøre julen til det, vi ellers forbinder med højtiden.

 

Siden 2005 har præst i Kirkens Korshær, Søren Nielsen, forsøgt at yde disse udsatte familier og nødlidende mennesker julehjælp i form af gavekort, så der er lidt ekstra til at forsøde julen med. Igen i år går Nørreport Centret også ind i det velgørende arbejde og opstiller i december igen et ”Ønsketræ” i centret. Via Ønsketræet kan alle være med til at hjælpe et udsat barn ved at tag et kort fra træet og købe et gavekort til barnet på kortet.

 

Det betyder meget

– Ønsketræet er en fantastisk idé, og sidste år fik vi gaver til mere end 260 børn fra Ønsketræet. Vi er glade for opbakningen og håber og tror, at der igen i år vil være mange, som vælger at tage en ønskekort ned fra træet og glæde et barn – og en familie, siger Søren Nielsen og peger på, at man med en gave til et udsat barn støtter en hel familie.

 

– Disse børn hører jo alle hjemme i en familie, og for forældre betyder det altid meget, at nogen hjælper med at være gode ved deres børn, siger han og tilføjer, at man naturligvis også stadig kan støtte julehjælpen helt ordinært med et pengebeløb.

 

– Disse familier trænger til hjælp til alt det, der hører julen til og gør den til en dejlig tid for os alle. Det er der Julehjælpen går ind og gør en forskel, forklarer han.

 

Sådan hjælper du

Tag et ønskekort fra Ønsketræet

Køb et gavekort på kr. 100 – 250 kr. i en af Nørreport Centrets butikker

Sæt ønskekortet på gavekortet og aflever det i butikken.

 

Nørreport Centret afleverer alle gavekort til sogne- og korshærspræst Søren Nielsen, der sørger for at de tilfalder de rette børn.

 

Du kan også støtte Julehjælpen ved Kirkens Korshær i Holstebro Kommune på:

Mobilepay: 29 17 03 25

Julehjælpens konto: 7670-2679996

 

 

 

Relaterede artikler
Se alle artikler
Black Friday-magasin uge 47
20. november 2018

Nørreport Centrets Black Friday-magasin er på gaden, og du kan finde det i din postkasse, hente det i Centret eller læse det her på hjemmesiden. 

(mere…)

Relaterede artikler
Se alle artikler
Den lille sorte
10. november 2018

Den festlige

Den klassiske sorte kjole er blevet piftet op med sten og nitter, der tilfører kjolen et råt og cool look. Kjolen er til hende, der allerede har kalenderen fyldt op med julefrokoster og mangler en kjole, der skiller sig ud fra mængden. Med den her kjole er du klar til at rocke de vilde julefrokoster med både veninder, venner og kolleger.

 

Den klassiske

Den klassiske sorte kjole er et must i enhver piges garderobe. For med den klassiske sorte kjole har du altid noget til hverdag, til hygge og til fest. Når du ikke ved, hvad du skal tage på, kan du altid finde den frem, for med den på vil du stråle til hver en anledning.

 

Den moderne

Alle ved, at blonder aldrig går af mode. Derfor er den lille blondesag en sikker vinder til julens mange familiefester. Den høje hals og de lange blondeærmer, giver et moderne look, der gør, at kjolen vil hitte til alle anledninger med familien.

 

Den stilrene

Inden længe skal årets sidste og fedeste fest, skydes i gang. Med den stilrene sorte sag med de korte blondeærmer, kan du feste ind i det nye år med en selvsikker stil. Når du først har fået den her kjole ind i din garderobe, kan du være sikker på, at outfittet til de næste mange fester er sikret.

Relaterede artikler
Se alle artikler
Kirstine fik ekstra gaver til sin 40-års fødselsdag
07. november 2018

Nørreportcentret udskrev i forbindelse med sit 40 års jubilæum en konkurrence om gaver for 10.000 kroner blandt alle dem, der – lige som indkøbscentret – fylder 40 år i år.

 

Den 18. september 2018 rundede Kirstine Handberg Jensen fra Aulum et skarpt hjørne. Den dag fyldte hun nemlig 40 år.

Kirstine er altså født i 1978, og den 12. juli samme år blev Nørreport Centret i Holstebro indviet og taget i brug. I forbindelse med at centret fejrede sit 40 års jubilæum blev der udskrevet en konkurrence, hvor alle, der fylder 40 år i 2018, kunne deltage.

Og den konkurrence betød altså, at Kirstine i sidste uge kunne indkassere ekstra gaver i anledning af sin runde dag. Det var nemlig hende, der blev udtrukket som vinder af fødselsdagskonkurrencen.

 

 

Glad og overvældet

– Jeg var jo blevet fejret én gang, fortæller Kirstine, der ugen efter sin runde fødselsdag holdt fest hjemme i Aulum sammen med 28 gæster.

Kirstine blev både overrasket og overvældet over, at det var hende, der havde vundet.

 

 

– Det var jo herligt, at jeg havde vundet, men jeg blev faktisk lidt stille i første omgang, fordi jeg var overvældet af, at der var nogle, der tænkte på mig, fortæller Kirstine, der arbejder som afdelingsradiograf på sygehuset i Holstebro.

Hun tror nemlig, at det er en arbejdskollega, der udfyldte konkurrencekortet og indstillede hende til konkurrencen.

Tirsdag i sidste uge var Kirstine på en tur rundt i centret, hvor hun fik overrakt en fødselsdagsgave i hver butik.

 

 

– Hvis jeg ikke selv kunne bruge de gaver, jeg fik, så kunne min familie, fortæller Kirstine, der bor i sin barndomsby, Aulum, sammen med sin mand, Carsten og børnene, Kathrine på 13 år og Andreas på 11 år.

 

Rødvin til kollega

Gaverne løb op i en samlet pris på omkring 10.000 kroner.

Butikkerne forærede hende blandt andet en makeover, makeup, en halskæde, sko, en vase, et nissepar, gavekort, en bog, en taske og julepynt.

Og selv om det var 40 års fødselaren, der skulle forkæles, var der faktisk gaver til hele familien: GameStop-gavekort gik nemlig til sønnen og The Body Shop-produkterne til datteren, mens manden fik både tøj og vin.

Hos Mr. Holstebro var gaven en trøje til ham. Kirstine var dog lidt i tvivl om størrelsen, men Finn Kvist Nielsen fra herretøjsbutikken var hurtig til at smide jakken og hoppe i trøjen, så hun kunne vurdere, om størrelsen passede.

 

Nu mangler Kirstine Handberg Jensen bare at finde ud af, hvem af hendes kolleger, der har meldt hende til konkurrencen.

Og hun er klar til at sætte tre flasker rødvin på højkant til vedkommende.

 

 

Relaterede artikler
Se alle artikler