Forårsmagasin uge 18
29. april 2019

Vores nye forårsmagasin er på gaden, og du kan nemt læse det lige her.

 

I magasinet inspirerer vi til foråret. Vi har fundet fine kjoler, gear til grillen og havehygge frem. Du finder også forkælelse til mor og tøj til hele familien.

 

Du kan læse magasinet her

Relaterede artikler
Se alle artikler
Dæk op til rustik påskefrokost
17. april 2019

Påskeferie betyder overskud til at invitere venner og familie på en lækker middag. Og som den gode vært, du er, tager du naturligvis højde for borddækningen. Maden har selvfølgelig første prioritet, men borddækningen sætter lige prikken over i’et. Kunsten at dække et smukt bord behøver ikke være svær at mestre.

 

Lad en mørk dug danne en rolig bund for de smukke, farverige forårsblomster, som bliver bordets midtpunkt. De små påskeæg i blide pasteller skaber en flot kontrast til den ellers rustikke stil. Mix særpræget keramik med stilrent bestik og voila, så er du klar til at holde årets påskefrokost.

Relaterede artikler
Se alle artikler
Påskemagasin uge 16 2019
12. april 2019

Nørreport Centrets forårsmagasin er på gaden, og som altid kan du læse det her på hjemmesiden. 

Er du mere til den analoge udgave, finder du den i Centret eller din postkasse.

 

Magasinet gør dig klar til påsken med masser af inspiration til påskens outfits og borddækning. Du finder også en lækker opskrift på lam og hjemmelavet snaps.

 

Du kan læse magasinet her

Relaterede artikler
Se alle artikler
Påskelam
10. april 2019
af

Står du for påskemiddagen i år, kan du roligt kaste dig ud i mør og saftig lammekrone med rodfrugtfritter, salat og lækker sovs. Denne opskrift er nem at gå til og smager forrygende.

 

Det skal du bruge til ca. 2 personer: 

  • 1 lammekrone
  • Olie til stegning
  • Kryddersalt og peber
  • 2 pastinakker
  • 2 gulerødder

Det skal du bruge til salat: 

  • En god håndfuld rucolasalat
  • 8 cherrytomater
  • Hyldeblomsteddike (kan erstattes af æbleeddike)
  • Salt
  • 2 radiser
  • Granatæblekerner
  • Parmesan

Det skal du bruge til sovs: 

  • Fedt fra stegning
  • 1 dl rødvin
  • 0,5 tsk. sukker
  • 1 knivspids salt
  • 1 håndfuld svampe – Shiitake eller kantareller
  • 1 spsk. maizena

 

Sådan gør du:

Rids lammekronen, og gnid kødet med kryddersalt og peber.

 

Kom olie på panden, og steg kødet 10-12 min. pr. side ved middel varme.
Gem fedtet i panden til saucen.

Skræl og snit pastinakker og gulerødder til pomfritter. Vend dem i olie, drys med salt, og bag dem i ovnen i 20 min. ved 150 grader varmluft.

 

Til salaten halveres tomaterne og overhældes med eddike og salt. Lad dem trække i min. 10 min. Snit radisserne, og drys med granatæblekerner og revet parmesanost.

 

Til sovsen bruger du fedtet fra stegningen, mens det stadig er lunt. Hæld rødvin på sammen med sukker. Blend maizena med 50 ml. koldt vand. Kom det på panden, og lad alle ingredienser varme op og tykne i et par minutter.

 

Anret maden, og server med et godt glas rødvin.

Relaterede artikler
Se alle artikler
Dæk op til farverig forårsfest

Kalenderen siger forår. Og det betyder højtid for store fester

– lige fra bryllupper og konfirmationer til hyggelige havefester.

 

Denne sæson emmer af blomstrende vintagefornemmelser – både når det gælder festkjolen og den festlige borddækning. Med krystalglas og blomster kan du give din simple borddækning et friskt pift af forår. Så tag et smut forbi Nørreport Isenkram, hvor du finder smukke krystalglas, fine vaser og simple tallerkener. Lækker forårsmad smager nemlig endnu bedre, hvis du serverer det i smukke rammer.

 

Endelig titter forårsblomsterne frem, og det er tid til at byde foråret velkommen – både inde og ude. Og der er mange søde og sjove måder, du kan pynte med blomster, når du får gæster. Uanset, om du skal holde konfirmation, bryllup, fødselsdag eller havehygge, så kan blomster pifte din borddækning op. Udsmyk dine bordkort med blomsterblade eller skriv navnene direkte på blomsterhovederne. Hos Creativ Shop kan du slippe din kreativitet fri og finde forskellige tusser, farverigt papir og pynt. Foråret er nemlig en fest for dig med pyntesyge.

 

Og du skal komme farve på både bordet og tøjet. Særligt gul er en forårsfarve, du ikke kan snige dig udenom. Måske du er vild med påskeliljer? Eller har en gul kjole i gemmerne? Så er du allerede godt på vej. Du må bruge alle nuancer af gul – fra sart lysegul til helt neongul, så der er en god chance for, at du kan finde en nuance, der passer ind i garderoben og på forårsbordet.

Relaterede artikler
Se alle artikler