Sommermagasin uge 22
29. maj 2019

Vores nye magasin er nu ude, og du kan nemt læse det lige her.

 

I denne udgave byder vi sommeren velkommen og inspirerer med farverigt tøj, accessories og boliginteriør. Du kan også læse mere om hvordan du opnår en sund sommerglød og lade dig inspirere af en frisk sommersalat. Og så har vi selvfølgelig samlet en håndfuld fede fund til far, så du kan forkæle ham på fars dag.

 

Du kan læse magasinet her

Relaterede artikler
Se alle artikler
Fede fund til far
13. maj 2019

Det kan være svært at finde en gave til manden der har alt. Derfor har vi samlet et par fede fund, så du kan forkæle din far med lidt ekstra sjove, personlige og praktiske gaver.

 

Duften af sommer

Parfume, Matas

Gør din far sommerklar med en frisk sommerduft. Et sikkert, men godt gavevalg.

 

En slurk af Fur til far

Øl, Centerkiosken

Forkæl din far med velsmagende specialøl. Gaven, han kan gemme til specielle lejligheder eller bare drikke, når kalenderen siger afslapning og hygge.

 

En pæn portion nørdviden

Kogebog, Bog & Idé

Kogebogen tager selvfølgelig afsæt i en køkkenmaskine, du ikke finder i det gængse køkken. En perfekt gave til din madglade far, der elsker at nørde i køkkenet.

 

Nyt til sommergarderoben

T-shirt, Mr Holstebro

Med en farverig t-shirt puster du lidt liv i din fars sommergarderobe. Med den er han klar til sol, sand, strand og vand.

 

Det sikre gavevalg

Skjorte, Mr Holstebro

En pæn, enkel skjorte er altid en god idé. Hvis din far ikke er den store shopaholic, vil han sætte pris på lidt nyt og lækkert til klædeskabet.

 

Grillmasterens grej

Spækbræt og kniv, Flying Tiger Copenhagen

Til ham, der er vild med at lave mad. Han melder sig selvfølgelig, når der skal udpeges en grillmaster til sommerens havefest, og så skal grejet være i orden.

 

Dansesko til sommerfesten

Sko, Skokjær

Hvis din far er lidt af en modemand, der går op i sit udseende til både hverdag og fest, så forkæl ham med et par pæne sko til samlingen.

 

Til det indre legebarn

PlayStation. Game Stop

Bliver din far aldrig for gammel til at spille PlayStation? Så er det den ideelle gave, som børn og børnebørn også kan få glæde af.

Relaterede artikler
Se alle artikler
En sund sommerglød

Sommersæsonen kræver, at du passer ekstra godt på din hud.

Derfor har vi sammensat et par gode råd, så du opnår en sund sommerglød.

 

Forkæl din hud med ekstra pleje i sommersæsonen

Den lune sæson er en favorit hos de fleste. Det er en sæson, hvor vi skruer ned for makeuppen og lader den solkyssede hud være naturlig og utildækket. Det betyder, at du skal kæle lidt ekstra for din hud om sommeren.

 

Det er tid til at give toilettasken og badeværelseshylden en sommeropgradering, så den passer til fine, lette sommerkjoler og saltvandsskyllet hår.

 

Sund sommerkulør

På den ene side er vi pjattet med solen. Den giver lys, varme og fornyet energi.

På den anden side ved vi, at vi skal passe på huden, når den udsættes for solens UV-stråler. Så sørg for at smøre dig grundigt ind i solcreme, når du hopper i bikinien.

 

Tag solhat og solbriller på, så du opnår et stilsikkert sommerlook, der beskytter hud og øjne med solen stråler.

 

Sommerlook

Hvis du vil se blændende ud til sommerens mange fester, så er fugt og pleje alfa omega.

 

Når basen først er på plads, kan du påføre en let makeup. Mascaraen, der fremhæver dine smukke øjne og pudderen, der giver dig et ekstra strejf sommerglød. Sådan skaber du et let og elegant sommerlook.

Relaterede artikler
Se alle artikler
Sommersalat
af

Uret er for længst skiftet til sommertid, og sommermånederne nærmer sig med hastige skridt. Det er derfor også blevet grilltid, hvortil en frisk, smagfuld salat fuldender middagsbordet.

Denne sommersalat passer perfekt til både grillmad og lette sommerretter.

 

Det skal du bruge:

  • 200 gr. jordbær
  • 200 gr. cherrytomater
  • 0,5 dl balsamicoeddike
  • 1 moden avokado
  • 150 gr. minimozzarella
  • 1/2 pose frisk spinat
  • 50 gr. valnødder
  • 1 håndfuld brombær
  • 1 håndfuld blåbær
  • Olivenolie
  • Salt og peber

 

Sådan gør du:

Vask spinaten, og læg den i bunden af din salatskål. Skræl dernæst avokadoen, og skær den i tern.

Vask og halver jordbærrene, cherrytomaterne og mozzarellaen, og bland dem sammen med avokadoen. Læg det ovenpå spinaten.

 

Pynt med brombær og blåbær. Hak valnødderne i store grove stykker, og drys dem ovenpå salaten. Drys herefter olie henover.

 

Varm balsamicoeddiken op ved medium varme i en gryde, så den tykner. Hæld det i en frysepose, og klip et lille hul for enden for at pynte salaten. Smag til med salt og peber.

Relaterede artikler
Se alle artikler
Hæng forår og sommer på bøjlerne

Gør hele familien og hjemmet klar til en ny sæson. Det er tilladt at blande materialer og print på kryds og tværs. Afdæmpede farver og naturmaterialer hører hjemme i både gaderoben og boligindretningen. Hvis du skifter små detaljer ud, kan du nemt skabe en hyggelig, sommerlig stemning. Brug for eksempel fine fletkurve til opbevaring, og få en masse planter ind i hjemmet.

 

I garderoben er denim stadig et hit. Det slidstærke materiale gør det godt i mange udformninger; jeans, jakker, skjorter og kjoler. En god sommerstyling kræver fine accessories – både til ham, hende og boligen. Solbriller er uundværlige, når solen skinner. Og med solhat og skuldertaske i flet kan du skabe et afslappet ferielook.

 

Besøg centret og find fine forårs- og sommerting på alle bøjler og hylder.

Relaterede artikler
Se alle artikler
Style din sommerkjole

Sommeren og foråret byder altid på en masse kjoler – lange, korte og figursyede.

Men hvordan styler du dem bedst?

 

I denne guide giver vi et bud på, hvordan du kan style de forskellige kjoler med jakker og sko, så du er klar til sommeren.

 

Den søde

Blomsterprint og pastelfarver er igen i år forårs- og sommerfavoritter. Den gule farve er frisk og stråler af forårsstemning. Giv det søde look et twist med en rå denimjakke og mørkeblå ruskindssko. Et lækkert outfit til både hverdag og fest.

 

Den simple

Den simple kjole med det helt rigtige snit og den perfekte længde. Den kjole du tager frem igen og igen, når tøjkrisen melder sig. Pift den op med en cool ruskindsjakke i jordfarver og et par skinnende sko. Ton kjolen ned til hverdag og op til fest.

 

Den printede

Print giver liv til dit outfit. Igen i år ser vi en masse dyreprint og længde på sommerkjolerne. Style den snakeprintede kjole med en cool læderjakke og et par hvide sneakers. Perfekt til sæsonens mange festivaller og havefester.

 

Den festlige

Med sarte nuancer og feminine blonder er du klar til de mange fester, som foråret og sommeren byder på. Et par stiletter og en lys jakke giver et mere formelt og fint look, så du er klar til barnedåb, bryllup eller konfirmation.

Relaterede artikler
Se alle artikler
Fem til mor

Forkæl din mor med en god gave, når det er hendes dag. Eller måske bare en dag, hvor hun fortjener lidt ekstra opmærksomhed og kærlighed.

 

Her finder du 5 bud på gaver, som helt sikkert vil gøre din mor glad.

 

Chokolade

De fleste mødre har en sød tand. Er din mor også vild med søde sager? Så forkæl hende med chokoladeovertrukket lakrids, når det er hendes dag.

 

Shampoo, 300 ml

Går din mor meget op i, at håret sidder godt, både til hverdag og fest, så kan du finde nogle gode hårplejeprodukter til hende. Giv hende en god hårdag – hver dag.

 

Oils of life-gaveæske

Forkæl din mor med lækre olier, der beriger huden med blødhed og en smuk glød. Så er hendes hud ekstra klar til sommer og sol.

 

Parfume, 30 ml

Har din mor en yndlingsduft? Eller er hun typen, der ikke er bange for at prøve en ny parfume? Uanset hvad, bliver hun garanteret glad for lidt sommer på flaske.

 

Sandaler

Alle kvinder elsker sko, og for de fleste er det ingen sag at gøre plads til ekstra par i skoskabet. Sørg for, at din mor er klar til sommersæsonen med et par fine, farverige sandaler.

Relaterede artikler
Se alle artikler