Ægceptionel påskepynt
17. marts 2020

Do it yourself påskeæg i marmor-look

Gæk, gæk, gæk … Noget af det bedste ved påske er, at du kan få lov til at være kreativ og lave ting sammen. Det er ikke bare hyggeligt. Det er også en slags terapi. Og alle kan være med til at lave de her smukke påskeæg i marmor-look. De kan pynte på påskebordet, dekorere i vinduet eller være en sød værtindegave til påskefrokosten.

 

Vi anbefaler, at du bruger marmoreringsmaling i smukke pastelfarver, der passer til dit forårs- og påskehumør. Og der er kun én regel: Mix, mix, mix. Forskellige farver giver nemlig de fineste kontraster og mønstre på æggene.

 

Det skal du bruge:

  • Magic Marble marmoreringsmaling (Køb det hos Creative Shop – kr. 139,95,-)
  • Æg med hank (Køb dem hos Creative Shop – kr. 36,00,-)
  • Bøtte/beholder til at blande maling i
  • Gummihandsker

 

Sådan gør du:

1. Fyld din beholder med lunkent vand (hvis vandet er for koldt, synker malingen) og dryp en smule maling ned i vandet. Her kan du lege med at mixe, mixe, mixe forskellige farver

2. Brug en blomsterpind eller andet til, og lav forsigtige bevægelser frem og tilbage i vandoverfladen, så farverne blandes, og der laves mønstre og marmoreffekt.

3. Dyb nu et æg ned i badet, mens vandet snurre rundt, så farver sætter sig fast og danner et mønster på ægget. Brug gummihandsker, så du ikke får maling på hænderne.

4. Løft så ægget op, og pust forsigtigt farverester væk. Hæng ægget til tørre i den medfølgende plastsnor, så mønstret ikke ødelægges.

5. Når du har dyppet alle dine, fjerner du malingen med et stykke papir, inden du hælder vandet i afløbet. Rengør spand og evt. dine fingre med almindelig olie.

 

Nu er det bare at vente på, at æggene tørrer, så du kan hænge dem op til pynt i vinduet eller på påskebordet. God fornøjelse.

Relaterede artikler
Se alle artikler
Find din forårsduft

Det dufter lidt af forår
Duften af forår er duften af blomster og friskhed. Af renhed. Af frisk luft. Solskin og rosé på terrassen omgivet af alt det grønne og spirende. Og når alt omkring dig dufter så vidunderligt håbefuldt, hvorfor så ikke matche omgivelserne? Vi har været en tur rundt i Nørreport Centret for at finde ud af, hvad du skal dufte af dette forår. Og der er selvfølgelig både lidt til hende og lidt til ham. Læs videre herunder, og find ud af, hvilken duft der bliver din favorit i det blomstrende forår.

 

Til hende:

Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh – Matas – 75 ml, kr. 599,95

Alle kvinder vil elske den her. Frisk og let duft med den perfekte balance mellem frugt- og blomsternoter. Og så se lige toppen med de fine bellisblomster.

 

Lancôme Idole – Matas – 25 ml, kr. 389,95

Navnet siger det hele – den søde, friske og franske duft fortjener idolstatus. Og vi er sikre på, at du også vil føle dig som lidt af et idol med et par pust fra den fine flakon.

 

The Body Shop White Musk, The Body Shop, kr. 175,-
En let og frisk body mist til opfriskende og øjeblikkelig forårs-feeling med noter af frugt og blomster.

 

The Body Shop British Rose, The Body Shop, kr. 175,-
Hvis du kan lide duften af roser, vil du elske denne sag. Den friske duft sender os direkte tilbage til mormors rosenbede, og her kunne vi godt blive for en stund.

 

Til ham:

Gucci Guilty Love Edition – Matas – 50 ml, kr. 759,95

Kærlighed og orientalsk blomsterduft er, hvad du får i denne duft fra Gucci. Og det er ikke så lidt. Vi er i hvert fald allerede forelskede …

 

K by Dolce & Gabbana – Matas – 50 ml, kr. 519,95
Direkte fra de karismatiske og solbrune italienere til den stærke og charmerende mand, der ikke er bange for hverken at vise sin personlighed eller sin bløde side. Og hvad mon K’et står for? Tja, hvem vil ikke gerne dufte som en konge …

 

Tom Ford Oud Wood – Matas – 30 ml, kr. 899,95
Duften af den kostbare ingrediens oudtræ går ikke ubemærket hen på ham, der bærer denne sensuelle duft, skabt af en af de største modeskabere. Til mænd med varme og en forkærlighed for det eksklusive.

 

Issey Miyake GO Nectar D’issey – Matas – 80 ml, kr. 829,95
Vand. Blomster. Frisk forårsvind. Ja, alt det, der kendetegner foråret. Sådan dufter den her sag. Og hvilken bedre måde at blende ind i foråret på?

Relaterede artikler
Se alle artikler
Se forårets fire farver

Disse farver trender dette forår: Til damer og gentlemen, kids og bolig

Det kan ikke være gået manges øjne forbi, at pastellerne hitter – vi tør næsten at sige som aldrig før. Vi har valgt vores fire favoritter af de mange fine farvertoner ud, og mellem pastellerne er der heldigvis også masser af andre nuancer at finde, hvis du ikke er til det helt candyflossede.

 

Det bedste er, at du kan blande farverne på kryds og tværs, og der er absolut ingen facitliste. Gør lige, som du har lyst, og fejr det spirende forår i nuancer af blå, rosa, gul og grøn i garderoben og i hjemmet.

 

Blå produkter

Byg din egen madpakke – Bog & Idé – kr. 149,95

Blå skjorte – Vero Moda – kr. 279,95

Denim jeans – Mr Holstebro – kr. 1000,-

Ludo Quiz – Bog & Idé – kr. 349,95

Tekande – Flying Tiger Copenhagen – kr. 60,-

Sæbedispenser – Flying Tiger Copenhagen – kr. 30,-

 

Rosa produkter

Billi Bi sneakers – Skokjær – kr. 1000,-Billi Bi sneakers – Skokjær – kr. 1000,-

Mønstret silketop – Degn – kr. 999,95

Clarins Cheeky peachy – Matas – kr. 299,95

Krus med sugerør – Flying Tiger Copenhagen – kr. 35,-

Rosévin – Rema 1000

 

Gule produkter

Woden sneakers – Skokjær – kr. 650,-

Esprit jakke – Degn – kr. 899,95

Sort kaffe og hvide sokker – Bog & Idé – kr. 199,95

Polo – Mr Holstebro – kr. 400,-

Kähler vase – Nørreport Isenkram – kr. 349,95

 

Grønne produkter

Bluse – Creme Fraiche – kr. 249,95

Dekorationsfigur – Flying Tiger Copenhagen – kr. 20,-

Bodum Stempelkande – Nørreport Isenkram – kr. 79,95

Dækkeserviet – Lys & Papir Huset – kr. 25,-

Tallerken – H&M Home – kr. 99,-

Skål – H&M Home – kr. 59,95

Relaterede artikler
Se alle artikler