4 veste: Sådan styler du dem
25. august 2020

4 veste: Sådan styler du dem

 

Du har måske opdaget, at vesten er tilbage i modebilledet. Men er du i tvivl om, hvordan du styler den? Så er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig gjort det for dig. Med fire forskellige af slagsen. Og det er selvfølgelig tilladt at kopiere.

Den rå

 

Det blå cowboystof holder altid – også på varmen, når det er køligt. Den rå denimvest er derfor svaret på, hvordan du kan bruge sommergarderoben helt ind i efteråret. Og vi har selvfølgelig fundet denimvesten over dem alle: nemlig en med cut off ærmer og knapper. Så kan du jo altid lade den stå åben og vise printet på din yndlingst-shirt frem.

 

Denimvest, Degn, kr. 499,95,-
Hvid t-shirt , Vero Moda, kr. 129,95,-

Den feminine

 

Er du på udkig efter tøj til overgangsperioden? Dunvesten er et godt alternativ til overgangsjakken. Den er lun og vindtæt, men de korte ærmer sørger for, at du ikke får det alt for varmt. Den her lyserøde sag er både feminin og sporty. Sæt en t-shirt under i samme nuance, og du har et gennemført tone-i-tone-look.

 

Dunvest, Degn, kr. 599,95,-
H&M strik t-shirt med store knapper, kr. 179,-

Den moderne

 

Vil du være med på moden? Så skal strikvesten hænge i dit klædeskab. Og gerne en i en oversize pasform. Så er der nemlig god plads til at smide sommerkjolen under. Eller skjorten med stor krave – som selvfølgelig skal sidde uden på vesten. Vælger du en vest med v-hals, er der endnu bedre plads til flæser og blonder, som gerne må titte frem for oven.

 

Skjorte med stor krave, Vero Moda, kr. 279,95,-
Stor strikvest med v-hals, Vero Moda, kr. 249,95,-

Den lune

 

Lad os bare være ærlige. Vi går imod køligere tider. Men er du ikke klar til lange bukser endnu, har vi løsningen: lag-på-lag-stilen. Med en lun strikvest over en langærmet skjorte kan du sagtens slippe afsted med bare ben lidt endnu. Er du vild med farver, kan du vælge en skjorte, der som her er fyldt med dem. Og det ser ekstra godt ud, hvis skjorten matcher vesten. Her går den brændte orange for eksempel igen på skjorten.

 

Camelfarvet strikvest med rund hals, Vero Moda, kr. 159,95,-
Blomstret skjorte, Degn, kr. 499,95,-

Relaterede artikler
Se alle artikler
Sko til store og små – og al slags vejr

Sko til store og små – og al slags vejr

Den danske sensommer byder på al slags vejr. Derfor har du brug for alle slags sko. Vi har fundet seks af slagsen, så hverken du eller de små går galt i byen.

Strandtur

Skal der være plads til sand mellem tæerne? Så sidder et par klassiske Birkenstock lige i sko-skabet. De er en behagelig tilføjelse til din skogarderobe. Og de findes i både voksen- og børnestørrelse, så hele familien kan få matchende sandaler.

Birkenstock sandaler, Skokjær, dame, kr. 1150,-

Nedtur

Gummistøvler er måske ikke de fedeste sensommersko. Men de behøver jo ikke at afspejle vejret. Det gør de her i hvert fald ikke. Prøv lige at se det fine print. Har du unger, der elsker at danse regndans i store vandpytter? Så er det bare ud i det grå med fede gummirøjsere på.

Gummistøvler, Skokjær, pige, kr. 300,-

 

Skovtur

Med et par gode, lukkede sko fra Viking er de mindste klar til at gå på opdagelse, når der står skovtur på programmet. De kan bruges i alt slags vejr. De er nemlig både vand- og vindtætte og åndbare. Og så er de børnevenlige på grund af velcro-lukningen, der gør det nemt for de små selv at tage dem af og på.

Viking støvler, Skokjær, dreng, kr. 800,-

Optur

Vi tør næsten godt garantere, at du får optur, hvis du hopper i de her badboys. De går til det meste. Hverdagsoutfittet? Tjek! Gå-i-byen-sættet? Tjek! Med andre ord: De får dig til at ligne en, der er totalt fremme i skoene.

Chelsea boots, MR – Holstebro, kr. 1000,-

Bytur

”Jeg har for mange sko”… sagde ingen kvinde nogensinde. Så mon ikke du godt kan snige et par ekstra stiletter ind i garderoben? Med et par i velour er det nemt at skabe et elegant look. Så behøver du ikke at få sko-krise, hvis en spontan date night opstår. Heller ikke selvom den foregår på græs. Den lille, brede hæl sørger nemlig for, at du føler dig på sikker grund hele aftenen.

Stiletter, Skokjær, kr. 400,-

Gåtur

Hvis sneakers er din go-to-sko, er her et bud på dem, du skal eje i den kommende sæson. De er lynhurtige. Dine fødder vil takke dig for dem. Og så vil de garanteret møde mange misundelige blikke på deres vej.

Ecco sneakers, Skokjær, herre, kr. 1300,-

Relaterede artikler
Se alle artikler
Guide: Sådan skaber du spa-feeling derhjemme

Guide: Sådan skaber du spa-feeling derhjemme

Selvom kalenderen siger sensommer, dømmer vi ikke, hvis du drømmer om regnvejrsdage ind i mellem. De er nemlig den perfekte undskyldning for at blive inde. Og hvad rimer bedre på inde-tid end spa-tid? Læs med, hvis du har brug for at koble af med en hjemmespa-dag. Vi afslører nemlig, hvordan du skaber den helt rigtige spa-feeling.

 

1. Sæt stemningen

 

Det kræver en afslappet atmosfære, hvis du skal koble helt af. Første step er derfor at finde et rum, hvor du kan være dig selv. Sæt friske blomster i vaser, og fyr op for hyggen med duftlys, der spreder din yndlingsduft i rummet. Tag også gerne din yndlingsbog under armen, inden du smutter ud i spaen. Så kan du jo altid lige snuppe et kapitel, mens ansigtsmasken gør, hvad den skal. PS: Husk at lægge mobilen i skammekrogen, så du ikke bliver forstyrret.

 

2. Luk op for skønhedsprodukterne

 

Når spa-stemningen er sat, er det tid til at tage hul på skønhedsprodukterne. Nøjes du med en ansigtsmaske? Eller er du til hele spapakken? Så kan du se frem til både fodbad, hudpleje, hårkur, massage (okay, her får du måske brug for assistance) og agurker på øjnene.

 

Det skal du bruge:

  • Fodsalt
  • Fodcreme
  • Ansigtsmaske
  • Agurkeskiver
  • Ansigtscreme
  • Bodyscrub
  • Bodylotion
  • Hårshampoo
  • Hårkur
  • Massageolie

 

Sådan gør du:
1. Lav et varmt fodbad med fodsalt i. Slut af med fodcreme.
2. Påfør ansigtsmaske, og slap af med agurker på øjnene.
3. Fugt ansigtet med en god ansigtscreme.
4. Skrub kroppen med bodyscrub. Slut af med bodylotion.
5. Vask håret.
6. Tag hårkur i, og lad den sidde, mens du snupper et kapitel i din bog.
7. Skyl.
8. Smør dig ind i olie, og massér ømme punkter. Her kan du eventuelt tilkalde assistance.

 

3. Nyd det

Det sidste step på vejen mod ægte spa-felling er nydelsen. Tilbage er derfor kun at sige: Nyd dig-tiden. Du fortjener den.

 

 

Prisliste:
Mysteriet i genbrugsen, Bog & idé, kr. 249,95,-
Tabita, Bog & idé, kr. 299,95,-
Den franske fotograf, Bog & idé, kr. 299,95,-
Rund marmorplade, H&M, kr. 199,-
Kurv, H&M, kr. 129,-
Rund pude i velour, H&M, kr. 149,-
Rund pude med pon pon’er, H&M, kr. 249,-
Plaid, H&M, kr. 249,-
Rund skammel i pap, Flying Tiger Copenhagen, kr. 60,-
Lys i grønne glas, Flying Tiger Copenhagen, kr. 20,- pr. stk.
Massageolie, The Body Shop, kr. 165,-
Bodyscrub, The Body Shop, kr. 250,-
Origins ansigtsmaske, Matas, kr. 279,95,-
Ecooking fodsalt, Matas, kr. 99,95,-
Ecooking fodcreme, Matas, kr. 229,95,-
Trækasse, Nørreport Isenkram, kr. 49,95,-
Duftsæt, Lys & Papirhuset, kr. 89,-
Håndklæde, Nørreport Isenkram, kr. 29,95,-
Kähler vase, Nørreport Isenkram, kr. 249,95,-
Kähler vase, Nørreport Isenkram, kr. 149,95,-
Duftlys, H&M, kr. 79,95,-
Redken hårkur, Frisør Gro, kr. 280,-
Redken hårmaske, Frisør Gro, kr. 260,-

Relaterede artikler
Se alle artikler